Tänään töissä koin yllätyksen... Samaa työtä eri vuorossa tekevä tätskä käy myös lapsettomuushoidoissa... Tai siis minähän en käy vielä hoidoissa mutta hän pääsi tiensä päähän asti jo :( Surkean näköinen nainen oli vastassa kun tulin töihin ja hetken jutustelun jälkeen hän kertoi olleensa sairaslomalla koska oli ollut munasolupunktiossa. Ja naamailme oli synkkä koska yhtään solua ei oltu saatu talteen ja olin myös annettu ymmärtää että niitä ei saataisi muillakaan hoidoilla sieltä tulemaan...

Surkeampaakin surkeaa hänen osaltaan ja voin vain pahoitella, mutta jotekin sain siitä itselleni jotain. Ensimmäisiä ihmisiä jotka ihan livenä tiedän käyvän läpi näitä juttuja juuri nyt. Hänelle toki on turha ruveta enää asioista puhelemaan kun kerran tie nousi pystyyn, mutta kuitenkin.

 

Olen tässä muutaman piiiiiiiiiitkän ja tylsän työpäivän miettinyt ihmisluontoa. Miksi pitää kaikesta tehdä niin hemmetin suuri asia?? Minkämoinen elämäntilanne ihmisellä ikinä sitten onkin, se saa aina pienen ajan päästä nostettua jonkun ongelman ylitse muiden ja sitten se alkaa valtaamaan alaa ja lopulta kasvaa kerrostalon kokoiseksi ongelmaksi. Miksi joku ongelma on sitten niin suuri jollekin... no koska se on hänen oma isoin ongelmansa.

Toisilla on hirmuisen suuri ongelma kun takapuoli on tietyn levyinen tai tissit liian pienet tai suuret.... Se on niin suuri ongelma että sen eteen ollaan valmiita tekemään ihan mitä tahansa ja jopa hinnalla millä hyvänsä. Ulkopuolisesta se näyttää tyhmältä mutta se on oikeasti todella iso ongelma juuri tälle ihmiselle. Sitten on esim yh-äiti kahden lapsen kanssa ja raha on tiukilla... Se on tiukilla mutta elämästä sillä rahamäärällä juuri selviää... Siitä kasvaa kuitenkin ylitsepääsemätön ongelma ja seinät kaatuilevat päälle vaikka tilanne ei oikeasti ole paha eikä uhkaava... Se nyt on sen äidin pahin ongelma ja se on silloin valtava. Sitten tulee perhe jossa lapsi sairastuu ehkä jopa parantumattomaan sairauteen ja toki se on perheelle katastrofi. Kaikki persauksen levenemiset ja rahatilanteen pienuudet surkastuvat ja isoin ongelma valtaa korkeimman korokkeen ja jopa lähisuku saa sen saman mörön omaksi ykkösekseen.... En tiedä saako ideasta tolkkua mutta MIKSI ihmisellä pitää aina olla joku ongelma. Jos ei ole isoa tarjolla tai edes tuttavilla ei ole isoja ongelmia tarjolla niin sitten aletaan luomaan niitä vaikka tyhjästä.

Olkoon alkanut viikko ongelmaton ja mukava.....