Eilen tuttavani kysyi että joko me otetaan se nöffi. Naureskelin että ehei... ei se mies suostu... meillä on diili, että jos sitä lasta ei kolmeen vuoteen saada aikaan niin sitten saan hommata lattiamatoksi nöffin. Tämän lausuttuani totesin että ei hemmetti! Se kolme vuotta tulee yllättävän nopeasti vastaan! Ensi syksyn pentueesta se periaatteessa voisi jo tulla!

Ensimmäisen yrittämisvuoden aikana sitä pyöristeli mielessään aina eteenpäin niitä yrityskuukausia ja kun sitten se maaginen vuosi tuli täyteen alkoi olemaan lauseena että "yritetty vähän yli vuosi" vaan se kun on jatkunut tähän päivään asti niin shokkinahan se tulee että nyt tulee 2v täyteen muutaman kk päästä. Tämä olisi periaatteessa jo toinen joulu jonka voisimme lapsiperheenä viettää. Hyi olkoon!!

Edellisessä tekstissä kauhistelin että alkaa tapahtua kun mennään julkiselle... Hah... en jaksa uskoa siihenkään enää. Juttuja kun olen kuunnellut niin olisi nopeaa toimintaa jos ennen kesää päästäisiin edes insseihin asti. Clomien popsimisessa on selvästi ollut vaikutusta moniin asioihin. Mene ja tiedä onko se sitten hedelmällisyyden kannalta parempaan suuntaan. Tissit on kasvaneet ja tihkuminen on loppunut täysin. Ovulaation jälkeen on reilusti päiviä ennen kuukautisia eikä menkat ala tiputtelulla enää. Hikoilu oli kyllä jotain ihan järkyttävää ja nyt on tässä kierrossa juur nää hikoilupäivät alkamaisillaan joten pitää muistaa raahata vesipulloa töissä mukana.

Vaaleanpunaisissa unelmissani toivon että tässä kierrossa tärppäis. Se tarkoittaisi että testaus olisi juuri jouluna ja syntymä menisi oman syntymäpäiväni kanssa melko liki. Viimevuonna samaan aikaan ollut kierto sai myös haaveilemaan kovasti.  Johtunee juuri oman syntymäpäivän vuoksi olevasta asiasta. Isäni on nimittäin syntynyt samana päivänä kuin minä joten olishan se hemmetin hauskaa jos toisessa polvessa kävis sama tuuri.