No oli sitten niin turha käynti Tyksissä että oksat pois ja pala latvaa... Alkaa nyt vähän jo kiukku ja turhautuminen laantua mutta aamupäivästä oli vielä sellainen vitutus että silmät ei liikkunu eikä veri kiertänyt päässä.

Tällainen sääntö on kuulemma olemassa, että selittämättömästi lapsettomilla ei  aloiteta hoitoja ennen kun on kaksi vuotta täynnä. ?!?! WHAAAAT!!! Ei ole koskaan tullut missään vastaan! Lääkäri vaan totesi että te voitte nyt mennä hyvillä mielin kotiin ja yrittää luomuna vielä kevääseen ja ottaa sitten yhteyttä huhtikuussa uudelleen niin katsotaan sitten sitä hoidon suunnittelun aikaa.

Siis ei siinä sinänsä mitään että jouduttaisiin odottamaan... Kyllähän tämä tässä venyy ja venyy muutenkin, mutta että tällainen "sääntö" on. Lääkärin ulosanti oli myös surkeaa josta johtuen vielä enemmän menetin hermoni... Ihan turhaan otti mies vapaaksi sen iltapäivän töistään kun oli sitten ihan kokonainen puolituntinen varattu tähän asiaan. Luulin että me ollaan menossa ns. ensikäynnille vaan mepä oltiin vaan menossa kättelemään ja toteamaan että ei tartte puoleen vuoteen vielä teidän tänne tulla.

Ei kuulemma selittämättömille kannata alkaa mitään hoitoja antamaan kun luonnolle pitää vaan antaa aikaa hoitaa tehtävänsä. Johan tässä on nussittu ovulaatiotikkujen tahdissa viiminen 10kk! Ovulaatio tapahtuu joka kierrossa vaan eipä siinä sitten kuitenkaan mitään tapahdu.

Nyt sitten vaan kädet ristiin että yksityiseltä saatu clomikuuri auttaisi tätä suurta luontoa vihdoin onnistumaan. Toista kiertoa mennään ja iloisesti huomaan että ovulaatio on ilmeisesti tässä kuussa tulossa ensimmäistä kertaa tikuttelun aikana AJOISSA!!! Toiveet ja lippu korkeella siis ja kohti uusia pettymyksiä.