Ensimmäinen piikkikierto oli tietysti pelottava ja ahdistava ja vastenmielinen ja ja ja... No silleen voisi sanoa että piikittelyjen ja inssin jälkeen TODELLA toivoin että tämä olisi se ensimmäinen ja viimeinen kierto piikeillä.

Sitten alkoi vuoto ja tyhmä pääni ei osannut laskelmoida hyvin, vaan ovulaatio olisi osunut juuri pääsiäiseen ja inssiä ei olisi päästy tekemään. Tästä syystä nyt sitten välikierto luomuna ja ovulaatio meni jo. Nyt sitten odotellaan vuotoa seuraavat pari viikkoa ja palan halusta päästä piikittämään???!!!

Minulla on siis joku hullu tarve päästä kiduttamaan itseäni. Halu ylittää se pelko niitä piikkejä kohtaan ja painaa se pieni piikinnysä mahanahkaani. Luultavasti saan tyydytettyä tarpeeni ensimmäisen piikin kohdalla ja seuraavat viisi on taas ihan yhtä tuskaa.

Tämänhetkiset fiilikset lapsettomuuteen ja siihen liittyvään ryönään on melko "samantekevät" Ärsyynnyn todella helposti jos jonkun keskustelut pyörivät liian kauan jälkikasvun ympärillä tai lähden pois jos muut alkavat juoruamaan lapsista tai lapsenlapsista ja kuinka ihania ne on. En sillä että olisin kateellinen tai mustasukkainen ainakaan tietoisesti, vaan ihan siitä syystä että olen niin kurkkuani myöden täynnä tätä tyhjän tavoittelua.

En tiedä haluanko niitä lapsia kuitenkaan. Perus suojelumekanismini on siis edelleen tallessa... Tiedän toki että lapsia haluan perheeseen, mutta minkäänmoista vauvakuumetta ei ole... Omiaan haluja laskemaan on myös tuo rajanaapurina oleva tarha missä pääsiäisenäkin istui perus mammalauma 3-5v lastensa kanssa. Siitä apinalaumasta lähti niin kamala mekkala että normi tarharyhmä 25kpl mitä siinä yleensä pyörii oli suorastaan mykkä. Porukassa oli kaksi ylitärkeilevää nitisevä-äänistä tyttöä jollaisia hermoni ei sitten kestä hetkeäkään... (hyi olkoon mä oon lastenvihaaja)

Toistan itselleni taukoamatta kaupassa ja ulkosalla liikkuessani, kuinka helpolla minä pääsen elämässäni kun nyt niitä lapsia ei ole... Rahaa jää omiin menoihin enemmän ja sitä aikaa on todella paljon enemmän kuin sitten tulevaisuudessa olisi. Saan nukkua kun huvittaa... Herätä kun huvittaa.... käyn salilla kun huvittaa... menen pihahommiin kun huvittaa... Lähden kylään kun huvittaa... ja istun koneella kun huvittaa... Miehen kanssa mietittiin josko lähdettäisiin kesällä vaikka reilaamaan kun se on jäänyt aikanaan tekemättä ja nyt siihen olisi mahdollisuus...

Enpä tiedä.... pessimisti ei pety... Sillä mennään taas seuraavaan kiertoon... Usko tämänkään kierron onnistumiseen ei ole missään taivaissa vaikka ovulaatio on melko varamasti tapahtunut ja tikulla bongattu... Peittoja heiluteltu ja kaik olis periaatteessa jees.