Ensimmäisen inssin pp7 käynnistyi tänään. Tasan viikko ja pääsen pissimään tikkuun.. ja luultavasti myös pettymään jälleen kerran karvaasti.

Ekassa inssissä siis menopur (5 piikkiä) - pregnyl - lugesteron

Piikitetyt ja asennetut hormoonit ovat sekoittaneet kroppaa niin paljon että ei auttais yhtään miettiä oireita. Mullahan on enempi raskaushormooneja kehossa kun monella raskaana olevalla varmaan :D Varsinkin nuo lugesteronit tuppaa tekemään ihan hyviä oireita, mutta en vaan tajunnut syksyllä niitä kirjata ylös, niin olis voinu verrata. Toisaalta jostain luin että pregnyl vaikuttaa vielä piiiiiiiiitkään piikityksen jälkeenkin... olisko ollu jopa 10 päivää.

Jos nyt sitten listaisin ihan vaan tulevaisuutta ajatellen, että mitä tässä kierrossa taasen on ollut kiusana ja pään sekoittajana.

- nyt pp 5-7 on ollut nännit aika törhöllään jopa saunassa. Oikea tissi reagoi vahvemmin ja nänni alkaa jo näyttämään vadelman raakileelta. Hiertyy hyvin istuvissa rintsuissakin.

- väsymys!! Niin järkyttävä väsymys että meinaan töissä sammua pystyyn. Puhun puhelimessa kavereiden kanssa vaan jotta aivot pysyvät on-asennossa (työni ei vaadi aivojen käyttöä vaan yksitoikkoista liikettä useita tunteja putkeen)

- hikoilu on vähän lisääntynyt ja on pitkiä aikoja sellanen hikikuuma. Ei niin pahoja kuumia aaltoja kun clomeista tulee, mutta pitkäkestoisia lämpöaaltoja 

- pissalla juoksen ihan alvariinsa. Tavallisesti käyn pissillä ehkä kaksi tai kolme kertaa päivässä mutta nyt pissin, pissin ja pisiin... Työpäivän aikana joskus jopa 3-4 kertaa ja toisaalta on ihan järkky talttumaton jano.

- nenä on ollut tukkoinen. Ei siis mitään räkätautia eikä edes sellainen flunssainen olo, mutta makuulla huomaa että ei nenässä niin hyvin ilma kulje.

Summasumarum... Kaik perus "raskausoireet" taas bongattu. Joka kierrossa noista löytyy aina jokunen, mutta nyt on niin paljon aineita kropassa että tuli ihan "täyskäsi". Muistaa pitää, että nämä oireethan kuuluvat alkuraskauteen, eivätkä piinapäiviin. Näitä siis pitäisi bongata vasta kun viikkoja on 5 tai enempi kasassa.... (no joo... jotkut saa näitä jo aiemmin mutta minä uskon täysin vakaasti että ovat hormoonien aikaansaamia.)