Sillä saa aikaan kyllä jos jonkunmoisia raskausoireita... aina joka helvetin kuukausi jotain uutta... Aina päätän että nyt en mene tähän halpaan taas jälleen kerran vaan menempä sittenkin. Yleensä kroppa heittää ne perus tissiturvotukset ja alavatsafiilistelyt pissahätineen. Maha turpoaa ennen menkkoja aina tosi rajusti ja olen taas ihan varma että tärppää...

Nyt kuitenkin löyty taas pari uutta mitä ei ollakaan kokeiltu ennen.... Innsin jälkeen pp8 iski joku juttu silmään mikä on vieläkin... eli tuli verisuonet silmissä TODELLA pintaan ihan joka aamu. Perus lämpöilyä on ollut myös, mutta nyt sitten tuli inhottava päänsärky eilen illalla ja jatkuu vielä vaan tänäänkin. Toispuoleinen viiltävä särky aika tasaisesti koko päivän. (mulla särkee pää ehkä kerran kahteen vuoteen) Samaan sitten lisätään kunnon närästyksenpoikanen joka sekin vierailee maksimissaan kerran vuodessa.

Eli taas mennään korkealla... :D Niin ne mielialat vaihtelee....

Onneksi testipäivään ei oo enää pitkä matka.... 3.6 on virallinen ajankohta... Taidan kyllä kokeilla onneani jo ennemminkin... Itseni tuntien.