Odottelu on hidasta hommaa... Vielä reilu kuukausi hoidonsuunnitteluaikaan ja jo on tylsää...  Niin inhaa kun on piikittelyt ja punktiot ja  kaikki muut niin sitli sitä odottaa kuin kuuta nousevaa josko jotain saataisiin aikaan...

Viimeviikon loppupuolella sain taas töissäni tietää yhden uuden lapsettomuushoidoissa kävijän. Meitä on siellä melkoinen nippu. Itse taidan olla ainut joka on asian julkisesti kertonut. En mä tiedä... ehkä mä olen vaan sellanen että en osaa pitää mitään tietoa itselläni ja uskon olevani senverta vahva että pystyn asiat ihmisille sanomaan niinkuin ne on, vaikka sietä sitten tulisi joskus jotain sontaakin itselle. Toivon sydämeni pohjasta että nämä muut lapsettomat ovat ehkä saaneet jotain vertaistukiapua vaan siitä että tietävät jonkun toisenkin tutun olevan näissä hoidoissa... Sen tiedän että nämä eivät tiedä toisistaan enkä tietysti voi mennä mitään sanomaankaan... Olen vaan sanonut että me emme ole ainoat kaksi tässä firmassa jotka tätä läpikäyvät... Ehkä olen saanut muutaman lapsellisen tai lapsenlapsellisen tajuamaan miten lapsettomien kanssa ehkä kannattaisi toimia... (joo se ei ole niin että esitellään mahataudista vihreälle kp1 tilassa olevalle juuri viimeisen inssinsä läpikäyneelle lapsettomalle oman ryömivän lapsenlapsen kuvia lässyttäen)

Seuraavat "lapsettomuustilanteet" koettiin perjantaina ja lauantaina kun oli taasen asiakkaina näitä pallomahoja ja äitejä jotka eivät voi tehdä sitä tätä ja tota koska sitä ja tätä... ÄÄÄÄÄÄÄH!!! Jos se perkeleen maha ei vielä näy niin ei kuitenkaan ehkä tarvii joka lauseeseen pistää sitä tiedotusta tulemaan, että sielä mahassa jotain on....

Lauantaina tuli tutuksi myös uuden naapurin 1,5v poitsu, joka pisti kyllä tuulemaan tuossa pihamaallakin aika nopeasti. Oli pojalla nopeat jalat ja paljon asiaa mistä ei saanut mitään selvää... Ihan jees tyyppi kuitenkin. Voisin ihan hyvin kuvitella hoitavani tätä jätkää, jos naapuri apua tarvitsee.... (harvinainen kommentti minun suustani)

Sunnuntaina sitten vielä vanha myyjä tuli tervehtimään parin kk ikäisen tyttärensä kanssa. Äitee on aika helvetin kova lässyttäjä oman pentunsa kanssa, ja tietää että olemme hoidoissa. En tiiä, mutta jotenkin hän osaa käyttäytyä minunkin kanssa ihan hienosti. Ei turhia kyselyitä, eikä turhia vääntelyjä. Kertoili vähän kuinka helpon tapauksen hän nyt viimeisenä on saanut ja helppohan tuo lapsi olikin. Aurinkoinen ja aktiivinen ikäisekseen. Pisti kuitenkin vahvasti taas mietityttämään kun itse en ole vauvaikäisten perään niin kovasti, että millä ihmeellä tollasen hikikääryleen kanssa jaksaa vuoden pelata?? Kantaa raahata hoitaa... jatkuvasti parin metrin etäisyydellä pitää?? 

Kyllä on hormooneilla melkoinen urakka kääntää mun pää mammamoodiin :D Siis edelleen mainitsen että haluan todellakin perheen ja tiedän paremmin kuin moni muu mitä lapsien kanssa eläminen on, ja ehkä juuri siksi mietinkin miten sitten kestän sen sinappi/yrjö/pissikoneen kanssa joka miehen ja minun geenit tietäen huutaa ensimmäiset pari elinvuottaan yötäpäivää jos ei ole ihokontaktissa. Ehkä tämä lapsettomuus onkin ihan vaan meidän suojaksi tullut... Ehkä me ei kestettäisikään moista rääkyä??  (joo joo... turha sanoa että se on niin eri kun se on oma... Kyllä mä sen oikeesti tiedän että se tilanne ja asenne muuttuu)

Kuitenkin ajattelen esim adoption aiheuttamaa äkkinäistä muutosta perheessä... Siis onhan se vuosien piina ja odotetaan odottamistaan, mutta tilannehan realisoituu sinä hetkenä kun sen nyytin sitten vie kotiinsa ja tajuaa että tämä jää nyt tänne eikä sitä palauteta seuraavana päivänä omistajalleen... jos nyt saisin tähän näppeihini tällaisen muutaman kuukauden ikäisen sinappitykin ja pitäisi salamana vaihtaa elämä sen ympärillä aktiivisesti pyörimiseksi, niin voin sanoa että HELVETTI mä olisin oikeesti aika hukassa... :D Kyllä se menis pari päivää... ehkä pari viikkoakin... mutta kyllä varmaan epätoivo iskis...

Tästä syystä toivonkin kovemmin kuin mitään että me saataisiin lapsi aikaiseksi vähän perinteisemmin menetelmin kuin paperisodan kautta... Peukkuja pystyyn että saataisiin vaikka jo tästä välikierrosta luomuplussa tai viimeistään ekasta IVFästä joka muuten LÄHENEEEEEEEEE!!!!