Oli ihan pakko vaihtaa uus blogin nimi. Tämä irrallinen lausahdus tuli vastaan rado Aallolta. Se vaan iski... Sen käänteispessimistinen sisältö ilman optimismin hiventäkään antaa vaan niin hyvin mielen ja ehkä jopa luo vähän positiivisuutta yrltiörealisteille.

Ensimmäinen rakas sananlasku oli: Ensimmäinen lintu madon nappaa, mutta toinen hiiri saa juuston.. Sen jälkeen tuli juurikin tuo: Optimisti on väärin informoitu pessimisti. Nyt on pakko ottaa omaksi tuo hirvee riski onnistua. Se sitäpaitsi sopii tosi moneen kohtaan.

Itselle se tietysti on nyt tärkeä ohjenuora kun sinne ivf hoitoihin mennään. Tarkkoja prosentteja en tiedä mutta yleensä se on siinä 30-40% mahdollisuus onnistua... Se on oikeesti hirvee riski jos se olis esim leikkauksen epäonnistumisriski.... Näin pitkän lapsettomuuden jälkeen se jopa vähän tuntuu HIRVEELTÄ riskiltä. Loppuisko tää tyhmä elämänvaihe kuin seinään siinä?? Periaatteessa loppuis... (ja korvautuis uusilla joo)

Että näillä taas mennään... Toivottavasti pysyn selväjärkisenä vielä yhden kuukauden että päästään sinne ivf suunnitteluun...