Siis niin mahtavaa että nyt päästään tositoimiin! Järkky flunssa päällä ja keuhkoja polttelee, mutta EI HAITTAA! Me aloitetaan IVF nyt!!! (tai siis ensikuun alussa alkaa sumut)

Kukaan ei ole maininnut seksikiellosta meille yhtään mitään. Lääkärikin sanoi että kerran vuodessa tulee aina yksi pariskunta joka raskautuu sumujen aikana. Kuulemma ei tällevuodelle ole vielä osunut niin me voidaan ottaa se arpa ;)

Punktio osuisi kuulemma viikkoon 44 :) Jei!!! ja siirto tietysti myös... Piikkejä en pelkää mutta sumujen sivuoireita kyllä!

0 ultrakin on jo varattu :)

Viimeaikoina on vauvauutisia paukkunut taas suunnasta jos toisesta. Työkaveri joka paksuuntui kesän lopussa on menossa ensiviikolla ensimmäiseen ultraan. Olen hyvinkin kiinnostuneena seuraillut hänen alkutaivaltaan kun ei sitä kukaan muu meillä vielä tiedä. Luulen että se kateus iskee kun näkee vatsan kasvavan ja jos tässä itselle tulee paljon takapakkeja ivf:än kanssa. Nyt ei kuitenkaan vielä haittaa vaan olen oikein iloinen hänen puolestaan ja pidän itselleni peukkuja myös...

Enpä muista kirjoittelinko jo että sydämen kuvat olivat täysin normaalit eikä ollut puhetta kammion liian suuresta koosta niinkuin ultrassa viimesksi oli... Keskiviikkona on taas sydänultra ja holteri, joten helvettiä tiedossa... Ei siinä muuten mitään mutta olen allerginen teipille ja niille anturien geeleille. 24h kun ne marinoituu tuossa iholla niin tulee ihan vesikellot. Teipit myös kiristää ja kutittaa.

Kävin viimeviikolla kahdesti kiropraktikolla. Ihan oli hyvää hoitoa ja kävisin useamminkin, mutta HELVETIN kallista siihen nähden kauanko se kestää ja kuinka usein pitäisi alkuun käydä että saataisiin tehoja irti. Superalennuksilla 750e 15kertaa... Eli 50e / Kerta... hyi helvetti... hoitokerta kestää kuitenkin sen 10-15min max.

Olen ajatellut akupunktiota kokeilla myös nyt tämän ivf kierroksen aikana. Jos se oikeesti rentouttaa ja toimii niin menen heti siirron jälkeen makaamaan sinne :)