Ajattelinpa tässä mennä vähän anatomiaa oppimaan netin ihmeelliseen maailmaan kun tuntuu hiukka kivistelyä edelleen munasarjoissa... Lähinnä halusin tietää mikä on munasarjojen oikea koko ja kuinka paljon se muuttuu epänormaalimmaksi jos esim yhdessä kasvaa vaikka 6 munasolua joiden läpimitta kuitenkin kasvaa loppuviimein jopa kahteen senttiin.... Sanotaanko näin että kyllä siellä venymistä tapahtuu ja aika paljonkin. Se sitten voiko sen tuntea oikeasti on eri asia.

 

Nyt on kuitenkin mulla ainakin huomattavissa kivistelyä ja asentoa vaihtaessa on hiukka aina jäljessä se kipu. Tai no ei ole vielä kipu... on vasta "tuntemus"

Piikkejä on mennyt nyt vasta 5 joten fiilikset tulee varmaan muuttumaan tukalemmiksi. Eikä niitä soluja siellä luultavasti edes montaa ole... Ehkä ne vaan reagoi tuohon aineeseen aiheuttamalla tuntemuksia. Moisia fiilareita ei ollut kyllä inssikierroissa joissa menopuria meni 75 - 150 iu.

Onneksi huomenna aamusta saadaan vähän tietoa lisää mitä tuleman pitää... Toivottavasti siellä olisi jonkunmoinen saalis tulossa... Tai siis tottakai siellä on ;) Joku väittää minua pessimistiksi, mutta tälläkin hetkellä mun mielessä ei oo edes vaihtoehtoa että siellä olis vaan kolme tai alle sen muniksia kasvamassa.. Mulla on mielessäni joku 10 solua siellä tasakokoisena kasvamassa kauniisti... Niin sitä rakentaa jotain pilvilinnaa tästäkin asiasta pääsään tietäen kuintekin sisimmässään että perssiilleen sitä tulee putoamaan ja korkeelta.