Jep jep! Kyllä vain!! Niitä oli eilen vielä ainakin 8kpl hedelmöittyneinä! Kymmenestä hedelmöittyi 8!!!

Solubiologi sanoi 10 solun saaliista että viisi oli normaaleja hyvän näköisiä soluja. Sitten oli loput hiukkasen pienempikokoisia mutta joku niistäkin saattaisi osoittautua käyttökelpoiseksi... HUHHUH!! JOKUNEN!!!

Ultrassa folleja löytyi yhdeksän... Harvemmin tuntuu käyvän niin että saadaan edes sen vertaa soluja kun mitä on ollut folleja kasvamassa. Me saatiin periaatteessa yksi ylimääräinenkin... Joskin se on varmaan ollut joku kitukasvuinen pallura, mikä on vaan varmuuden vuoksi tyhjätty ja tullut solu mukaan.

Nyt sitten jännäämään... Mies oli taas ihan sitä mieltä että tää hommahan on nyt sitten ratkaistu kun eikö se ollut mun munimisesta kiinni koko lapsettomuus... Ei ollenkaan ymmärtänyt että olen ovuloinut kuitenkin joka armas kuukausi ja ilmeisesti ihan oikeilla ja hyvillä munasoluilla....

Nyt siis minun maalikkojärkeilyni mukaan ongelmavaihtoehtoja on munajohtimien toiminta vaikka ovatkin todistetusti auki. Siittiöiden uintihalukkuus vaikka ovatkin normaalisti liikkuvia... Sitten tulee ne tylsemmät vaihtoehdot eli kiinnittymisongelmat tai se että ne solut lopettavat jakaantumisensa, eivät kenties kuoriudu yms yms yms.

Niihin ei toivottavasti tarvitse minun alkaa paneutumaan vaan paksuunnumme heti ensimmäisestä kierrosta tuoresiirrosta ;)

Toipuminen on ollut operaatiosta uskomattoman helppoa ja kivutonta. Jonkunmoisen mahaongelma olen itselleni kehitellyt. Pakki kiertää ja kehittää ilmaa. Viimeyönä koko suolisto oli liekeissä ja närästi. En tiedä mistä moinen voi johtua mutta oletetaan että tämä kevyt hormonimättö yhdistettynä panadolin hotkimiseen voi olla ehkä syynä? Ehkä olen syönyt vähän päin helvattia? Kenties eilinen tapaaminen närästää vielä.. :D Ei jumankauta että vieläkin pistää vaan ihmettelemään...

Jospa sitä kävisi hakemassa jotain vatsaystävällistä juggea ja keskittyisi vähän tähän syömispuoleen seuraavien päivien aikana niin saattais olo ehkä vähän keventyä.