Eilen se oli.. se kamala punktiopäivä...

Selvisin siitä kuitenkin hengissä. Vasemmalla on mielestäni netin realistisin kuva siitä miten se homma hoidetaan.

Mennessä vasen munasarja jo kiukutteli... oli kiukutellut jo viikon. Vähän kipuillut liikkuessa ja oli pingottuneempi... Tottakai oli pahempi koska siellä oli 7 follia kun oikeassa oli vain kolme.

Oikeasta aloitettiin ja kipu oli siedettävä jos edes kipu. Piikittihän tuo ja tuntui jännältä kun niitä tyhjättiin... Siinä vaiheessa pystyin vielä katsomaan näytöllä ja olin ihan ok. Vasen puoli olikin sitten jotain ihan muuta. Rauhoittavat lääkkeet ja kipulääkkeet ei paljon siinä auttanut. Kehoittelivat hengittämään mutta aika suuri oli pyyntö siinävaiheessa että olis pitäny henkeä vetää!

Onneksi lääkäri oli supermeganopea ja koko 7 munasolun saalis imaistiin ehkä minuutissa purkkiin jonka jälkeen kipu helppas. Heti operaation jälkeen oil muistikuvat joka sekunnilta ihan täysin kirkkaat mutta nyt päivää myöhemmin alkaa muistikuvat jo vähän pehmetä ja ihan joka sekunti ei ole enää mielessä.

Kivut olivat eilen ihan mojovat ja sängynpohjalla tuli vietettyä koko päivä... Tänään sitten on selkä siitä hyvästä ihan hirveän järkyttävän jumissa... Mutta onneks on noita särkynappuloita.

Tänään saan soitella ihan muutaman tunnin päästä tuloksia onko siellä mitään siirrettävää meille. Jotenkin outoa että "osa minusta" on siellä kaapissa nyt sitten jatkamassa elämäänsä.