Nyt todellakin tarvittaisiin sitä tähtipölyä... Siellä nestemäisen typen seassa hytisevän alkion päällä vois olla hippasen sitä tähtipölyä.

Omaan aika hyvän itsesuojelujärjestelmän. Olen nimittäin ollut äärettömän pessimistinen koko pas homman kanssa. Ei ole ollut minkäänmoisia onnistumishaaveita minkään suhteen koska ei voi onnistua. Miksi tämä onnistuis kun on kerran kaikki ollu reerassa tuolla alhaalla muutoinkin. Tuubat auki, hedelmöittyy näköjään hyvin ja jakautuu täydellisesti. Kiinnittyminen vois olla se meidän ongelma mutta siihenkään ei puututa ennen kun on monta siirtoa taas takana.

Tänään sain ovisplussan testiin ja johan nous toiveet. Olin nimittäin niin varma että menis siirto viikonlopun takia päin kekkulaa että en antanut itseni innostua. Nyt kun se on varmaa että tälle viikolle yritetään siirtoa niin johan olen sekaisin :D Tänään ultraan jotta nähdään onko limakalvo tarpeeks paksu ja onko kaik muu kunnossa... PIDÄN ITSELLENI PEUKKUJA!!! Puhaltakaa sitä tähtipölyä tänne jos sitä jollakulla on jossain tallessa!!!