Tänään oli postissa kolme kirjettä minulle.... Kaikki koskivat terveyttä joten tunnen itseni erityisen sairaaksi :D

Ensimmäine oli lapsettomuusklinikalta ja sieltä tuli lappu että oli taas jotkut arvot ihan ok ja ei syytä lapsettomuuteen.

Toinen oli työpaikan terveystarkastuksen lappu jossa kerrottiin että ämmä on ihan ok tekemään töitä... (huh... minähän jo pelkäsin)

Kolmas oli sitten vähän isompi nivaska... Ne oli tyksiin.... Nyt olisi sydämen magneettikuvaus parin viikon päähän ja kyseinen toimenpide ei ollutkaan mikään ihan hepponen. Olen joskus ollut aivomagneetissa ja sinne vaan mentiin makoilemaan ja vähän tuntu päässä jännältä ja se oli puolessa tunnissa ohi. Nyt on sitten kanyyliä ja merkkiaineita niin pillerin kuin suonensisäisessäkin muodossaan jonka jälkeen sitten kuvaillaan ja otetaan vielä verikokeita.... Seuraavana päivänä holteri joka tarkoittaa että koko yläkroppa täyteen lappuja ja kaapelia ja kainaloon kannettavaksi valvuri joka rekisteröi koko päivän ja yön sykkeen. Kuukausi siitä lääkäriaika kuulemaan tuomiota....

No ei tuo kolmas nivaska olisi mitään muuten, mutta kun olen siellä uudessa työpaikassa koeajalla niin milläs helvatilla mä selitän tuon parin päivän säätämisen ja varsinkin kun kyse on vielä sydämestä. Olen tässä miettinyt josko kertoisin että on vanhan vaivan kontrollikäynti vaan ja vie kahdesta päivästä siipaleen ja kun kerran on vuorotyö niin voisin tehdä jotain toista vuoroa ne päivät (näin toivonkin että käy koska molemmat operaatiot on niin helppoja että pääsen jatkamaan päivää sieltä päästyäni normaalisti.

Katsotaan josko huomenna saan pomon jostain sen verran kiinni että ehdin nämä päivätoiveet hälle ilmoittamaan.... Sitten vaan toivotaan että ei tule mitään pahoja tuloksia kummastakaan... Tai no holterista tulee kun on aina tullut mutta tuo magneettikuvaus on se suurempi pelko. Jos sieltä jotain tulee niin se on aina paaaaaaha paha juttu. Viimeksi on ultrattu sydän niin oli vasen kammio hiukka laajentunut... Ja se oli pari vuotta sitten. Toivottavasti ei ole tila pahentunut....