Pms... Se on sellanen juttu että siltä mä olin välttynyt aina... En siis näiltä perus pms oireiksi luettavilta turpoamisilta ja tissioireilta ja kivistyksiltä, mutta niiltä mitkä miesten hermoon eniten käy eli ne mielialavaihtelut. Mulla ei oo koskaan ollu mitään sellasia vaan oon aika tasanen luonne.

EN OLE ENÄÄÄÄ! PERKELE!!! Piru pääs irti tossa ivf hoidossa ja luulin että oli vaan niitä hormonihöyryjä mitä korvista tuli vaan ei... nyt on välikierto lusittu ja voi HEMMETTI mikä raivo/itku/hermo sotku on ollu pari kolme päivää. Tuntuu että aivot ei mahdu päähän ja ne tursuu korvista ulos. Kaikki hermostuttaa... vanne kiristää päätä. Uskomaton raivo päällä mutta ei edes pienintä syytä sille tiedossa. Pommi vaan odottaa että joku raapaisee tulitikkua.

Ihanasti jouluksi flunssaakin vielä pukkaa... nenä menossa tukkoon ja kurkku hiukka turvoksissa myös. Johan nuo työt huomenna loppuu... Että pääsee sitten sairastamaan ihan omalla kustannuksellaan.

No raivoa todella lisää tuo hoidon venähtäminen ikuisuuden päähän... Pitäis vaan unohtaa aika ja antaa sen kulua... "onhan tässä vielä vuosia yrittää" PERKELE!!! (ai kauheeta kun on herkässä pahat sanat) Pikaisesti laskettuna meillä on mahdollisuus seuraavan kerran siirtoon 4.3 joka sattuis sunnuntaille.... mut hei :D Ei tässä nyt muutenkaan olla ihan kalenterin mukaan menty!!

Tänään on joku kp 33 meneillään että silleen.... siis normi 28 mulla... ihan max 30... Mensut tekee tulemistaan joka päivä enempi ja enempi.. mut ei vaan ne hanat oikeen aukee... Mitään testiä en oo vaivautunu tekemään kun haluan kierron siirtyvän mahd paljon eteenpäin... mieluiten vielä muutamilla päivillä... (jotta voitais sittenkin saada siirto jo helmikuun alkuun) Ollaan nimittäin reissunpäällä helmikuun alusta se viikko ja jos saan venytettyä kiertoja niin tää kikka kolmonen vois onnistuu... Tietysti silloin ovuloin viikkoa aiemmin kuin normaalisti ja se menee päin helvattia kuitenkin... mut yrittänyttä ei panna...

Nyt siis vaan jäätä hattuun ja sormet ristiin... Toivoa todella sopii että pää pysyy kasassa taas seuraavat pari kiertoa... Pitänee mennä hamstraamaan ovistestejä kaupasta jälleen kerran isompi tukku ja pitänee alkaa taas harrastamaan tätä kotiaktiivisuutta..