Hui olkoon... Synarela todella maistuu pahalta... Paras maun hillitsijä on huonolaatuinen mintunmakuinen purkka hetken syötynä... Saman sukuinen pistävä maku kun sumutteen liejussa mutta sumute tietysti vahvuudessaan potenssiin 1000.

Kokeilin hammastahnaa... mynthonia, listerineä yms yms yms vahvoja makuja mutta ne vaan tuplasivat järkytyksen. Yllättäen myös pilsneri oli ihan jees makuyhdistelmänä... Laimentamaan makua ei pysty.. Vesi ja maito ei todellakaan auta siihen pätkääkään.

Kurkku ei enää "salpaudu" kun aine alkaa valumaan kohti mahalaukkua madellen pitkin kitani takaosia. Makuun ei totu, mutta sitä pystyy sietämään nyt paljon paremmin... En edelleenkään ole sitä mieltä että haluaisin koskaan kokeilla tätä uudestaan... Mielummin piikitän tai otan vaikka peräpuikkoja paketillisen kun suihkin nenääni.

Sivuvaikutukset ovatkin sitten mulla ihan nollissa... Ei kuumia aaltoja juur ollenkaan... Ihan pari kertaa on nopeasti ohimenevä pieni lämpöaalto iskenyt mutta ei ole MITÄÄN ollut verrattuna esim clomikuuriin jolloin hikoilin yöt ja päivät ihan järkyttävästi. Mielialat ovat todella hyvin hanskassa. Paljon paremmin kuin ennen hoidon aloitusta. Johtunee myös osittain siitä että päästiin vihdoin aloittamaan hoito pitkähkön (muutaman kuukauden) tauon jälkeen.

Nyt kramppaa mahaa... Alkoi jo yhdellä hullulla krampilla perjantaina jonka jälkeen soitin ivf hoitajallekin ja kysyin josko on yleistäkin kun aika kovin väänsi.... Sitten oli muutamia päiviä ihan jees ja nyt sitten eilen alkoi kivistellä vähän niinku mensut alkais ja koko viimeyön heräilin melkoisiin kramppeihin vähän väliä. Nyt sattuu maha ihan niinku olis mensut mutta väri puuttuu...

Mensut itsessään on myöhässä jo muutaman päivän, mutta kuulemma se on ihan normaalia synarelan kanssa. Inhottaa vaan mennä 0 ultraan vuotavana. Toki ne on kyllä siihen varmasti tottuneet... ja olen minä ollut ennenkin :( Kp2 olin jossain hoitokierrossa ultrattavana.... (HYYYYYYYI!!!)

Huomenna aattelin pissiä tikkuun jos ei värikoodi ala muuttua punaiseksi... Yleensä aina kun testaa niin sitten alkaa vuoto jo melkeenpä samalla vessareissulla... :)

Eipä ole montaa päivää enää kärvisteltävänä tätäkään lystiä... Kohta päästään siihen pelottavaan punktioon jä vielä järkyttävämpään odotteluun josko niistä jotain saadaan aikaan... jos nyt edes sinne punktioon päästäisiin... niin nähtäisiin onko mun munasolut edes pyöreitä...