Kyllä jurppii taas oikeen urakalla... Ex kaveri ilmoitti naamkirjassa olleensa ultrassa ja toinen tulossa tän meidän yrityskauden aikana...

Sitä muistaa sitten aina tällaisten muistutusten jälkeen että sitä aikaa todellakin on kulunut pari vuotta. Iskee aika pahastikin oikeastaan. Tiputtelua ollut pian viikon ja mensut alkamassa piakkoin kunnolla... Hyvää siinä on se että päästään uuteen yritykseen mutta kyllä se jaksaa vaan joka helvetin kuukausi masentaa ja viduttaa aika pahasti.

Tiedän että mun pitäis soittaa tyksiin ja varata sydämen ultra itselleni koska edellisestä on puolivuotta... En vaan jaksa... En haluu...

Muuta mukavaa on vaihteeksi työrintamalla... Nyt meillä on lafka siirtynyt savuttomaksi ja nämä muutamat savustelijat ovat olleet koko viikon ihan saatanallisen kusipäisiä. Järkyttäviä raivoamisia pienistä asioista ja toki vielä alkoi töissä aika kova kuukausi ja työtä on sikana. Yhteenlaskettu summa on siis erittäin viihtyisä ja miellyttävä. Olen vielä sellanen "vittunaama" jolle kaikki tuppaa aina paskan heittämään niskaan. ilmeisesti mulla lukee otsassa että hakkaa tätä hiekkasäkkiä tai jotain. En osaa puolustautua turhille pärinöille vaan nielen ihan kaiken ja otan itseeni sitten pidemmällä mittakaavalla vaan.

Että ihanaa kun on kevät ja linnut laulaa... Aurinko paistaa ja elämä kukoistaa... Voi PERSE sanon minä...

On mulla paljon hyvääkin ollut. Ostin viimeviikonloppuna uudet farkut lontoosta.... Joo.. pidennetty viikonloppu hääpäivän kunniaksi... Hieno reissu ja hienot kelit. Kaupunkiloma kylläkin mutta paremman puutteessa kelpaa.. Sääli vaan että alko sitten heti ekana päivänä tiputteluvuoto niin oli vähän paska olo siitä sitten turhankin takia.

Ei auta... Kohti uusia pettymyksiä. Toivottavasti hanat aukee pian niin päästään piikitteleen.