Nyt mä aloitän tän blogin saastuttamisen kunnolla näillä koirajutuilla! Se on nimittäin mun elämäni hyvä käänne nyt ja meinaan suunnata kaikki ylimääräisen energiani sen hoitamiseen ja kouluttamiseen.

Ensinnäkin mulla alkaa loma! Enää tämä ja huominen päivä ja se alkaa...! Ensteks alkaa lavastemaalausprojekti. Maalaan reilu 10 metriä lavasteseinää maisemaksi ja aikaa on pari hassua päivää... Sen jälkeen alkaa kuoppien kaivuu pihalle kun pitää saada puuaidanpätkälle kunnon perustukset. Sen jälkeen puuaidan teko, ison puutarhajätekompostin teko, mahdollisesti grillin muurausta ja tietysti mökin raksaamista (anoppi ja appiukko rakentelee)

Niin siitä koirasta!! :D

Se siis tulee heinäkuun lopussa. Pitäis lähteä sitä ruotsista hakemaan! Itse yksilö on vielä hämärän peitossa mutta pentue on syntynyt ja kuvia on nähty. Pelottaa pentuaika koska mulla ei ole KOSKAAN ollut koiraa pentuna :) Lomat tulee myös lusittua nyt jo ennen pennun tuloa, eli se reppana joutuu olemaan yksikseen alkuun jo muutamia tunteja päivässä. Onneksi miehen loma alkaa melko nopeesti pennun tulon jälkeen.

Taasen eilen tuli tuttavapiiristä "ehkä vauva" uutisia. Eli yks emäntä on ihan alkumeteillä... Nyt oli taasen näitä tapauksia kun ei olisi ollut niitä parhaimpia vaihtoehtoja lisääntyjiksi, mutta minkäs sille mahtaa... Näyttää kaikki sellaset aina lisääntyvän joille soisi edes hitusen harkintakykyä etukäteen... Vaan ei ole... Jotkut saa... jotkut ei....