Kolmas piikki nirahti mahanahan läpi tänään. Ensimmäisen kanssa sai tehdä kierroksia ympäri kämppää useamman kerran ennen kun sen sai tällättyä nahan läpi. Jännitti ihan vietävästi ja jälkeenpäin oli jalat ihan velliä... Toinen meni jo paremmin mutta ahdisti edelleen....

Nyt tänään tää kolmas meni jo mitään panikoimatta läpi nahasta, mutta vieläkin liritän sen itse aineen ihonalle niin turkasen hitaasti että menee ikä ja terveys. Pitää oppia vaan se oikea painamistekniikka niin saa sen vähän nopeemmin truutattua mahaansa. Pelkään vaan että se sattuu vähääkään tai tuntuu epämiellyttävälle, niin saan siitä sitten kehiteltyä jonkun pelkotilan taas itselleni... Parempi siis hitaasti.

Menopurissa on hidasta myös tuo sekoittaminen kun pitää avata lasiampullia ja vetää neste ruiskuun, ruiskuttaa se jauheampulliin ja taas imeä se ruiskuun... Sitten vaihdetaan piikki ja sen jälkeen vasta pääsee pistämään.

Kolmas päivä on nyt siis takana ja vielä pari ennen ultraa. Sivuoireina on tullut selkeesti pahoinvointia. Nieleskelen jatkuvasti ja on etova olo... Nenästä myös valuu vettä  kun on oikeen heikko olo. Muutoin vielä ihan jees...

Pelkään vaan että ultrassa siellä on liikaa muniksia ja ei päästä inssiin asti. Isäntä on myös työmatkalla just pahaan aikaan kaks päivää ja tuurilla inssi osuu just niihin päiviin. (joten on hänen pakko ajaa vaan eestaas)

Eipä tässä sen kummempia... Olen kovasti ylpeä itsestäni että olen pystynyt piikittelemään noin hienosti. Pregnyli voi tuottaa jo enempi ongelmia kun se kuulemma kirvelee ja pitää laittaa ilmeisimmin myös lihakseen... eli jonkun muun heiniä.