Taitais muuten olla ihan oikeesti kolmaskymmenes kierto meneillään?? Joskus puolentoista vuoden tienoolla eli viime syksynä käveltiin miehen kanssa lenkkiä ja totesin että jos kolmen vuoden yrityksen jälkeen ei ole plussaa tullut niin minä saan hankkia sen koiran... Ja mies tähän myöntyi vedoten siihen että onnistuminen kyllä tulee ennen kolmen vuoden rajapyykkiä...

Pitää varmaan alkaa katsastelemaan taas eri rotuja ja kenneleitä kun keväällä meille sitten tulee koira?? Pessimisti... :D KYLLÄ!!

Kp 1 ei tullut tällä kertaa helpolla. Jo kp 18 alkoi tiputtelu joka jatkui aina kp 27 päivään asti jolloin mensut alkoi... Tiputtelu jopa loppui toisinaan alkaakseen taas päivän tauon jälkeen uudestaan. Teinpä eilen testinkin jotta sain oikeet mensut alkamaan. Se on joku jännä juttu että tikkuun pissiminen saa ne mensut tulemaan nopeesti. Umpipuhdas negahan se sieltä taas minua tillitti luiskalta. Yksi ainokainen viiru...

Hoidonsuunnittelukäyntiin on enää 15 päivää!! IIIIIK!!! Edelleen ahdistaa se verikokeen tulos ja toki myös se kuinka nopeasti päästään tositoimiin. Nyt on ihanaa sentään kun työnantaja ja esimiehet tietää homman nimen ja ovat kannustavia. Näinollen pääsen henkisesti helpommalla kun joudun vapaita pyytämään.

Nyt sitten vaan levollisin mielin odottamaan että tämä järkky mahanturvotus alkaa laskea (tiputtelun ajan eli melkeen 10 päivää on maha ollut todella jalkapallo) Olo on jo paljon parempi ja sutjakampi. Oikeesti taas tällä kertaa mensujen alkaminen on jotenkin puhdistavan oloista. Toivottavasti tämä tunne kantaa nämä muutamat päivät. Useimmiten minulla iskee se masennus ja paska-aalto vasta kolmannella tai neljännellä päivällä.